Covor multicolor

Covor multicolor în camera copiilor!

Este fascinantă gândirea copiilor, ei văd și percep în perioada inocenței total diferit lucrurile în comparație cu adulții. Un covor multicolor cu piste pentru curse de mașini adună laolaltă atât fetele cât și băieții la un joc comun. Fantezia lor creează tot ce au nevoie pentru o cursă adevărată, concurenți, public, mașini de curse nemaivăzute până acum.

Cine este mai brav se va afla după ore întregi de joc. Nu au nevoie de mâncare sau băutură și nici de telefoane sau calculator. Ei nu se plictisesc ușor, dacă s-ar plictisi de anumit stil de joc inventează, dezvoltă mai departe împreună.

La dezvoltarea imaginației este suficient doar un covor și câteva mașinuțe. Unde ai putea să cumperi astfel de covoare colorate? În magazinele Diego veți găsi a o gamă largă de covoare dedicate pentru camera copiilor. Dacă consideri că ai nevoie să acoperi toată suprafața camerei cu modele colorate, caută mocheta special realizată în acest scop. Fii sigur, copiii tăi vor fi încântați de achiziția ta. Văzând ce îi așteaptă pe ei, te vor ajută chiar și la întinderea covorului în cameră.