Utilizarea și avantajele pardoselii PVC

Tehnologiile de producție a materialelor de construcții s-au dezvoltat în ritm alert în ultimii ani, acum se găsește o abundență nemaipomenită în magazinele de specialitate. Dacă ești pe prag de renovare, vei avea posibilitatea să alegi din sute de pardoseli, covoare, perdele și draperii, vopsele.

Cu ce te avantajează pardoseala PVC? Caracteristicile deosebite al pardoselii PVC fac potrivită utilizarea ei în toate încăperile din casă, dar avantajele cele mai mari se vor simți în băi și bucătării. Pardoseala PVC nu se îmbibă cu apă!

Dacă este lipită conform instrucțiunilor tehnologice, atunci va fi rezistentă la orice acțiune a lichidelor: apă, substanțe chimice și alte lichide domestice, inclusiv lichide de curățenie. Covorul PVC este o pardoseală caldă, plăcută la atingere, fără probleme satisface toate cerințele și va candidatul ideal pentru camera copiilor, unde la fel este binevenită rezistența la umezeală. Astfel vei fi protejată în cazul în care joaca se termină cu udarea încăperii. Apa se poate șterge ușor cu o cârpă uscată.